Om du ser denna text har du troligen en gammal webbläsare eller använder du en handhållen enhet. Det kan också vara så att du har stängt av CSS-stödet i din webbläsare.
Du missar dock ingen information som står på vår sida. Men vi rekommenderar att du använder en nyare webbläsare, exempelvis en mozilla-baserad (http://www.mozilla.org/)

Kennel Pobe-s är uppfödare av rasen Bichon Frisé sedan 1985  |  

ATT KÖPA VALP

bichon frisé

En liten valp är det gulligaste som finns och till stor glädje för både stora och små. Vad man inte får glömma bort är att denna valp blir tonåring redan efter ett år och under detta året skall den lära sig det mesta den behöver veta om livet som hund och det är ditt ansvar att lära den. En hund är aldrig lydig av naturen, den blir inte rumsren av sig själv och den kan varken föda eller rasta sig själv. För allt detta och lite till behöver den dig, det är du som måste sätta gränser och lära den vad som är brukligt i din "flock". När valpen först kommer hem till dig, se då till att avsätta mycket tid för den i början. Gå gärna en valpkurs hos den lokala brukshundsklubben för att både du och din valp skall få tillfälle att lära Er umgås på ett bra sätt med varandra och andra. När det gäller Bichon Frisé är det dessutom oerhört viktigt att du lär dig sköta pälsen på ett bra sätt. Vi berättar självklart allt du behöver veta, men ibland är man så exalterad vid själva valpköpet att det är först efter någon månad som man på allvar kan ta in informationen. Det är därför vi repeterar det här med pälsvård vid varje kontakt och närhelst annars vi får en möjlighet.

Fler valpbilder att längta till.

bichonvalpar bichonvalpar

© Pobe-s Kennel 2022